VINURI

  • SAUVIGNON BLANC

    SAUVIGNON BLANC

    Vin sec/demisec, cu o culoare galbena-canar si reflexe verzui stralucitoare cu note de iasomie. Avand o acididate echilibrata este recomandat a se servi alaturi antreuri din peste nu foarte gras, cu legume, peste la vapori, sushi, crustacee fierte, cu sosuri usoare, pui cu sosuri usoare, branzeturi (capra, cascaval).
    Spune-ti parerea despre vinul SAUVIGNON BLANC

  • MERLOT

    MERLOT

    Vin rosu sec/demisec, rotund, suav, cu note de pruna distinctive este recomandat a se servi alaturi de carne rosie - vita, porc, miel, berbecut, vanat, carnati, mezeluri si branzeturi moi.
    Spune-ti parerea despre vinul MERLOT

  • ALIGOTE

    Aligote

    Vin semisec spre sec, de cursa lunga cu un gust specific de pelin si de cicoare. Merge foarte bine la mesele copioase, cu vanat, fripturi si gratar.
    Spune-ti parerea despre vinul ALIGOTE

  • ROSE

    Merlot Rose

    Rose-ul demisec este prietenul serilor lungi de vara, a discutiilor interminabile purtate cu amicii. Obtinut din vinificarea in rose a strugurilor Merlot vinul are o culoare rose deschis, aromele intense de miere si trandafiri si o corpolenta remarcabila.
    Spune-ti parerea despre vinul MERLOT ROSE

  • FETEASCA ALBA

    Feteasca Alba

    Aroma fina, gustul usor acid si savoarea acestui vin te imbie de la primul pahar. Se recomanda a se servi rece, la 10-12℃ in compania meniurilor bazate pe carne alba.
    Spune-ti parerea despre vinul FETEASCA ALBA

Sterge      Trimite