VIN ALB

Producerea soiurilor de vin alb implica un proces tehnologic specific imbinand tehnicile moderne cu cele clasice. Strugurii trebuie sa fie ajunsi la maturitate deplina, sanatosi, fara frunze sau alte elemente care ar putea influenta calitatea vinului. Respectam cu strictete urmatoarele etape cu scopul de a produce un vin alb de o calitate deosebita:
Controlul de calitate
Desciorchinarea
Zdrobirea
Fermentarea
Invechirea
Invechirea

  • SAUVIGNON BLANC

    SAUVIGNON BLANC

    Vin alb sec/demisec, cu o culoare galbena-canar si reflexe verzui stralucitoare cu note de iasomie. Avand o acididate echilibrata este recomandat a se servi alaturi antreuri din peste nu foarte gras, cu legume, peste la vapori, sushi, crustacee fierte, cu sosuri usoare, pui cu sosuri usoare, branzeturi (capra, cascaval).
    Tarie alcoolica: 14℃

  • ALIGOTE

    ALIGOTE

    Vin alb sec placut la gust, echilibrat, armonios si sobru. Aligote-ul produs de cramele noastre este foarte placut aciditatea, voiciunea si prospetimea sa facandu-l un candidat serios la serile de sprit alaturi de un peste gras, somn sau scrumbie de Dunare.
    Tarie alcoolica: 12.5℃

  • FETEASCA ALBA

    FETEASCA ALBA

    Vin alb demisec, fin, rotund, catifelat, amplu, corpolent. Fermentat cu grija la temperatura scazuta dezvolta o interesanta aroma, care pe fondul finetii specifice soiului confera vinului o savoare cu totul remarcabila.
    Tarie alcoolica: 12℃